Monissa taidekodeissa suositaan itämaisia mattoja ja ne sopivatkin erityisen hyvin koteihin, joissa arvostetaan taidetta ja laatua! Löydät tästä artikkelista pohdintaa itämaisten mattojen suosion syistä taidepiireissä ja vinkkejä laadukkaan itämaisen maton ostamista silmällä pitäen. Aivan ensiksi pohdimme miksi taidekotiin kannattaa hankkia juuri käsintehty laadukas itämainen matto, minkä jälkeen kerromme, mistä aidon itämaisen maton löytää helposti, näppärästi ja kohtuulliseen hintaan. Jos itämaisen maton ostaminen kiinnostaa, kannattaakin hyödyntää tämän artikkelin hyviä vinkkejä!

Miksi itämainen matto taidekotiin?

Käsintehdyt laadukkaat itämaiset matot ovat taidetta parhaimmillaan! Ne kertovat upeita tarinoita ja tuovat mielenkiintoisen tuulahduksen jostakin kaukaa. Jokainen käsintehty itämainen matto on uniikki taideteos, mitä taiteen ystävät osaavat arvostaa. Laadukas itämainen matto on myös oikein hoidettuna erityisen kestävä valinta. Ei siis olekaan ihme, että monen taidekodin toivelistalta löytyy juuri aito, käsintehty itämainen matto!

Aidon itämaisen maton kutominen käsin vie runsaasti aikaa. Itse asiassa prosessi muistuttaa hyvin paljon taidemaalarin työtä, sillä työn lopullinen ilme muotoutuu pikkuhiljaa prosessin edetessä. Taiteen ystävä osaakin arvostaa matonkutojan työtä ja on usein valmis maksamaan aidoista käsintehdyistä itämaisista matoista hieman suuremman hinnan kuin teollisesti valmistetusta matosta. Toisaalta Trendcarpet on pystynyt luomaan laajat verkostot moniin itämaisia mattoja valmistaviin maihin, minkä ansiosta sen tarjoamien itämaisten mattojen hintataso on kohtuullinen.

Kun aitoa itämaista mattoa hoidetaan oikein, on se pitkäikäinen kumppani. Sen hoito on jopa yllättävän yksinkertaista, kunhan vain tahrat poistetaan matosta mahdollisimman nopeasti ja mattoa hoidetaan muutenkin hoito-ohjeen mukaisesti. Luonnonmateriaaleista valmistettu käsin valmistettu itämainen matto onkin monin tavoin loistava valinta taidekotiin!

Mistä itämainen matto taidekotiin?

Jos etsit itämaista mattoa taidekotiin, suosittelemme, että tutustut ensimmäiseksi Trendcarpetin monipuolisiin valikoimiin! Aidon itämaisen maton tilaaminen Trendcarpetilta on erityisen nopeaa ja näppärää, sillä verkkokauppa toimittaa tilaamasi matot nopeasti ja tarjoaa itämaisille matoille sekä ilmaiset toimitukset että palautukset. Tämän ansiosta voitkin rauhassa sovittaa valitsemaasi itämaista mattoa kotisi lattioille ja tarvittaessa vielä palauttaa maton maksutta, ellei se sittenkään ollut nappivalinta juuri sinun taidekotiisi!

Suosimalla Trendcarpetia itämaisten mattojesi toimittajana säästätkin niin aikaa, vaivaa kuin rahaakin! Voit valita Trendcarpetilta aidon itämaisen maton, jonka alkuperä on esimerkiksi Pakistanissa, Afganistanissa tai Iranissa. Itämainen matto tuo taidekotiin mielenkiintoisen, ja omalla tavallaan jännittävänkin, tuulahduksen suoraan itämailta ja luo kotiin upeaa tunnelmaa. Tällainen koti tarjoaa upeat puitteet myös muulle taiteelle, eikä jätä ketään kylmäksi!