Monessa taidetta rakastavassa kodissa ollaan vaikean dilemman edessä; kotiin olisi ihanaa saada upeaa taidetta, mutta se vain maksaa niin paljon, että kaikkien arjen pakollisten ostosten jälkeen taideostoksiin ei enää tahdo jäädä rahaa, puhumattakaan taiteeseen sijoittamisesta, joka sekin on monen taidetta rakastavan intohimo. Onneksi on olemassa edullinen keino saada kotiin upeaa taidetta edullisesti! Tämä onnistuu hankkimalla upeita, laadukkaita julisteita ja kehystämällä ne kodin seinille. Upeilla kehyksillä saat luotua julisteista upeaa taidetta vetämättä budjettiasi liian tiukoille.

Mistä löydän julisteita?

Kun tavoitteena on tehdä upea taulu julisteesta, kannattaa suunnata Desenio-nimiseen verkkokauppaan. Löydät Deseniolta sekä laadukkaita julisteita että upeita kehyksiä, joten voit aloittaa upeiden taulujen hahmottelun saman tien verkkokaupan valikoimien äärellä. Aloita vaikka tutustumalla ensimmäiseksi Desenion myydyimpiin julisteisiin. Tällä hetkellä myydyimpien julisteiden joukosta löytyy monia abstrakteja töitä, kuten Abstract Terrain No1 ja Abstract Terrain No2 -julisteet. Nämä julisteet istuvat erityisen hyvin suomalaisen modernin kodin seinille ja pelkistettyyn skandinaaviseen sisustukseen.

Valikoimien aarreaitta

Desenio tarjoaa suoranaisen julisteiden valikoimien aarreaitan! Ellei sen suosituimpien julisteiden joukosta löytynyt mieleistä julistetta, voit tutustua julistevalikoimaan myös kategorioittain. Voit valita esimerkiksi luontoaiheiset, kasviaiheiset tai taideaiheiset julisteet tai voit tutustua Deseniolta löytyviin tekstitauluihin. Esimerkiksi erilaiset motivoivat tekstitaulut sopivat hyvin haastavaan koronaepidemia-aikaan, sillä ne inspiroivat kodin seinillä päivästä toiseen uskomaan parempaan tulevaisuuteen. Esimerkiksi sellaiset motivoivat iskulauseet kuin ”If you can Dream it, you can do it” tai ”You are enough” sopivat hyvin tähän aikaan.

Muista valita julisteiden lisäksi samaan tilaukseen myös julisteisiin sopivat kehykset! Voit selata kehyksiä esimerkiksi niiden koon tai materiaalin mukaan ja lajitella hakutuloksia esimerkiksi niiden hinnan perusteella. Tarvittaessa kannattaa ostaa samalla myös taulujen kiinnittämiseen tarvitsemasi tarvikkeet, kuten taulukoukut, samaan pakettiin Deseniolta.

Tauluseinän suunnittelua

Jos tarvitset sisustusinspiraatiota näyttävien tauluseinien luomiseen, kannattaa tutustua Desenion Tauluseinät-vinkkeihin ja Rakenna tauluseinäsi -työkaluun. Työkalun avulla pääset sommittelemaan mieleistäsi tauluseinää ja ostamaan sitä varten tarvitsemasi tuotteet näppärästi suoraan työkalun avulla. Aivan ensimmäiseksi pääset valitsemaan työkalusta haluamasi ympäristökuvan – kuvan tilasta, johon lähdet sommittelemaan tauluseinää. Kannattaa valita ympäristökuva, joka muistuttaa mahdollisimman paljon kotisi sitä tilaa, johon olet suunnittelemassa tauluseinää.

Tämän jälkeen voit valita haluamasi tauluseinän mallin useista eri vaihtoehdoista. Valitse tämän jälkeen taulujesi aihe ja näet saman tien, kuinka valitsemasi aiheet istuvat ympäristöönsä. Kun kuvat miellyttävät sinua, valitse niille vielä kehykset. Jos lopputulos miellyttää, klikkaa työkalun mustaa Valmis-painiketta ja näet tarvitsemiesi kuvien ja kehysten yhteissumman ja voit lisätä tuotteet suoraan ostoskoriin ja siirtyä kassalle maksamaan ne.